گفت‌وشنود احساس

آنچه از آدم‌ها موجوداتی می‌سازد که بتوانند به راحتی خود را بیان کنند، توانایی آنها در مدیریت خود در مواجهه با وجوه مساله‌ساز و ناسازگار وجودشان است. اینها قادر هستند درمورد خشم، جنسیت و عقاید از مد افتاده یا عجیب تفکر کنند بدون آنکه اعتماد به نفسشان را از دست بدهند. این آدم‌ها روشن حرف می‌زنند چون توانسته‌اند احساسات ارزشمند پذیرش خود را به خوبی پرورش دهند. والدینشان در کودکی، سرچشمه‌ای ارزشمند از جرات‌مندی را خلق کرده‌اند که به اعتماد آن‌، بچه‌ها قادر خواهند یود در بزرگسالی از پس گفتگوها و اعترافات زندگی بالغانه برآیند.

شنونده‌ی خوب بودن نیز به اندازه مهارت داشتن در برقراری ارتباط مهم و نادر است. اعتماد به نفس در این مورد نیز نقش حیاتی دارد که عبارت است از اینکه فرد ظرفیت کافی برای تاب آوردن زیر بار اطلاعاتی که ممکن است باورهای عمیق شخص را به چالش بکشد را داشته باشد. شنونده خوب در مورد آشوب‌هایی که دیگران ممکن است در ذهنش به پا کنند بلوا راه نمی‌اندازد چون می‌دانند هرچیزی دست‌آخر به نظم سابق خود برخواهد گشت.

بخش دیگری از کتاب “سیر عشق” اشاره به تفاوت‌های طبیعی آدم‌ها در بیان احساسات‌شان دارد. آگاهی از این تفاوت‌ها می‌تواند انتظارات رابطه را متناسب و منطقی، تعدیل کند تا مسائل  احتمالی مرتبط با آن بدون آسیب به طرفین رابطه به راحتی حل‌وفصل شوند.

به اشتراک بگذارید
پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *